Online konsultacije - iskustva pacijenata

Našim pacijentima na raspolaganju je mogućnost online konsultacija sa stručnjacim areproduktivne medicine. Te konsultacije podrazumjevaju razgovor sa pacijentima, pregled postojećih nalaza i preporuku za dalju dijagnostiku i liječenje, odnosno pripremu za dolazak u kliniku. O iskustvima ovakvog načina rada, razgovarali smo sa našim pacijentima koji su u našu kliniku doputovali iz Dubaija.


Kristina Milenković i Marko Nikodijević su iz Dubaija došli u našu kliniku na liječenje. Inače porijekom iz Srbije, ovaj mladi par već više od 15 godina živi i radi u inostranstvu tako da nas je znimalo zbog čega su se odlučili za Medico-S.


„Nakon nekoliko, bezuspješnih pokušaja da stupimo u konkat sa nekom od klinika u Beogradu, za Medico-S sam čula zahvaljujući prijatelju koji nam je dao preporuku. Klinikama kojima samo se obraćali nedostajala je ažurnost u komuniciranju, te nismo uspeli da dobijemo ni osnovne imfomacije mailom ili telefonom“, kaže Kristina naglašavajući da je sa klinikom Medico-S uspostavila kontakt putem lajv četa na sajtu i da je nakon desetak minuta od poruke koju je poslala preusmjerena na direktnu komunicaju sa medicinskim timom.
„Zaista je sjajno što imate mogućnost online konsultacija. Meni je potpuno jasno da niko ne može da vas leči mailom ili telefonom, ali je zaista neophodno pojednostaviti procedure kako bi pacijenti na što jednostavniji način dobili sve potrebne informacije. Ovakav pristup vaše ustanove nam je mnogo olakšao proceduru. Iako je problem sa kojim se suočavamo suprug i ja težek, vaš pristup nam je pomogao da sve ovo lakše prebrodimo“, naglasila je Kristina.


Nakon incijalnih online konsultacije, uz koordinaciju našeg tima na čelu sa dr Draganom Ivanovićem i psihologom Sanjom Lukač, Milenkovići su unaprijed dobili kompletan plan liječenja tako da su mogli da isplaniraju svoj dolazak i boravak u našoj zemlji.


„Ni ja ni suprug nismo osetili neki pritisak. Za sve što nam je trebalo zajednički smo našli rešenje. Klinika nam je čak pomogla i da nađemo smeštaj, a osoblje je bilo toliko ljubazno da smo dobili i turističke preporuke. Zaista je celi tim učinio sve da se u ovome što prolazimo osjećamo mnogo bolje“, zaključila je Kristina.


Da biste zakazali online konsultacije možete nam pisati putem kontakt formulara na sajtu, pozivom na broj telefona, ili porukom u inbox zvaničnih društvenih mreža naše ustanove.