O nama

Zdravstvena ustanova „Medico-S“ danas je vodeća klinika za liječenje neplodnosti i procedure biomedicinski potpomognute oplodnje u BiH. Od 2003. godine, kada je osnovana klinika, pa do danas „Medico-S“ postao je medicinski centar koji pruža visok kvalitet medicinskih usluga sa naglaskom na reproduktivno zdravlje uz vrhunski tim doktora različitih specijalizacija, kliničkih embriologa, sestara i tehničara.

Pružamo široki raspon usluga i individualni pristup prema svakom pacijentu, potpuno svjesni činjenice da je put do potomstva i put do zdravlja moguć uz obostranu saradnju i povjerenje. 

Medico-S, članica grupacije Pronatal

Naše vrijednosti

Porodične vrijednosti

Nastojimo da u svaki segment vašeg liječenja uložimo svo naše znanje, stručnost, iskustvo i odgovornost kako bismo ostvarili našu primarnu misliju – ostvarenje najvrijednije od svih želja budućih roditelja – stvaranje novog života.

Stručnost

Reproduktivno zdravlje je naše opredjeljenje, naša profesija i naš život. Uložili smo intelektualne, materijalne i socijalne vrijednosti, naše najbolje talente i vrijeme kako bismo napredovali iz godine u godinu.

Etičnost

Naš rad je uvijek i u potpunosti transparentan, a pacijenti su u svakom trenutku informisani o svakom koraku njihovog liječenja: o dijagnozi i terapiji, rizicima i mogućim komplikacijama terapije uz puno poštovanje privatnosti. 

Rast i razvoj

Od osnivanja ulažemo u razvoj poslovanja i poboljšanje usluge. Obrazovanje, iskustvo i dodatne edukacije učinile su nas uvaženim i prepoznatljivim centrom za vantjelesnu oplodnju i reproduktivno zdravlje.