Kvantna i tradicionalna medicina 

Zdravstvena ustanova “Medico-S” uspostavila je saradnju sa vodećim stručnjakom kvantne i integrativne medicine u regiji, dr Slavicom Stefanović, koja je osnivač centra “Holistic dr Slavica Stefanović” u Beogradu.

Pokazalo se da metode kvantne medicine imaju izuzetne benefite u liječenju neplodnosti te rješavanju brojnih drugih zdravstvenih problema pacijenata naše zdravstvene ustanove.

Zajedno do zdravlja 

Osim u pripremi parova za vantjelesnu oplodnju, metode kvantne medicine su vrlo uspješne u tretiranju djece sa astmom, ekcemima i alergijama, a uspješno se liječe i metabolički problemi, šećer, masnoće u krvi, upalni procesi, alergije, problemi sa želucem, crijevima i krvni pritisak, te mnogi drugi simptomi i bolesti.

Zahvaljući saradnji sa centrom “Holistic dr Slavica Stefanović” iz Beograda našim pacijentima su dostupne najsavremenije terapije kvantne medicine, test intolerancije kao i primjena aparata RMF biocybernetic.

Šta je kvantna medicina?

Kvantna medicina podrazumeva pristup zdravlju sa cjelovitog osnova, što znači da se posmatra organizam kao cjelina jer nijedan naš dio ne radi sam za sebe.

Ovo je nova grana zvanične, humane medicine i zasniva se na poznavanju energetskog polja organizma kojim se reguliše poremećaj frekvence, pokreće se imunološki sistem i vlastita, unutrašnja, laboratorija za proizvodnju supstanci koje će se izboriti sa bolešću. Kvantna medicina je pristup zdravlju sa cjelovitog osnova jer se posmatra organizam u cjelini, a ne samo njegovi pojedini dijelovi.

 

Terapijski efekat 

 

Evidentan efekat terapija kvantne medicine je produženog dejstva sa uzlaznom linijom ozdravljenja posle svake seanse, a posebno posle završene terapije. Ovom terapijom postiže se normalizacija na fizičkom nivou i u mentalno – emotivnoj sferi pacijenta, što znači da se prevazilazi psihosomatska priroda oboljenja.

Studije pokazuju da se sve više ljudi u svijetu suočava sa problemom intolerancije na hranu, a dijagnostički testovi koji su individualnog karaktera i kao takvi dostupni pacijentima u našoj klinici, pokazuju koje namirnice se mogu konzumirati bez negativnog uticaja na zdravlje.

 

Ishranom prema testu intolerancije uspješno se rješavaju problemi poput gojaznosti, glavobolje, vrtoglavice, suvog kašalje, nadutosti, grčeva u stomaku, mučnine, zatvora i sl., a postiže se harmonizacija endokrinog sistema kao i cjelokupnog metabolizma. 

Ne postoji ograničenje ko može da radi test intolerancije ni u pogledu starosti ni u pogledu stanja organizma.

Dr Slavica Stefanović jednom mjesečno boravi u ZU "Medico-S", a termine njenog dolaska najavljujemo putem zvanične Facebook i Instagram stranice ZU "Medico-S".